Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тренінг для активної молоді громади

Дата: 02.11.2017 14:36
Кількість переглядів: 1156

 Шановна  молодь  громади !

Тренінги для активістів  об’єднаних територіальних громад  (Львівська, Тернопільська, Івано-Франківська області)  щодо бюджетної грамотності

 

Захід проводитиметься у м. Тернопіль  – 4 листопада,   у м. Львів -  11 листопада.

 

Цільова аудиторія:  активні жителі, громадські активісти, котрі прагнуть впливати на бюджетний процес та мають ідеї для розвитку своїх об’єднаних територіальних громад.

 

Передбачається проведення 2 одноденних тренінгів:

4  листопада - для активістів Тернопільської області,

11 листопада -   для активістів Львівської та Івано-Франківської областей.

 

Формат тренінгу: 1-денний тренінг з використанням міні-лекцій, практичних  групових вправ, технік “мозкового штурму”, "світового кафе" та інтерактивних методик.

 

У рамках тренінгу розглядатимуться питання: бюджетний процес  в ОТГ та можливості впливу громадськості на його формування;бюджет участі: від знань до дій; що таке проект, як його зробити успішним; бюджетні програми, де знайти громадським ініціативам та ОТГ кошти  для розвитку  громади – як в громаді, так і з інших джерел.

 

Для участі в тренінгу учасникам відповідних областей  необхідно надіслати на скриньку cga@lawngo.netінформацію: ПІП учасника; моб. телефон; скринька для зв’язку із учасником; ОТГ, яку представляє учасник.   Контактна особа: Тетяна Яцків, 0974434233.

Захід  проводитиметься: 4 листопада – м. Тернопіль, готель «Глобус» (вул.Степана Будного,18).   11 листопада – м. Львів, готель «Львів» (пр.Чорновола, 7)

Організатори відшкодовують транспортні витрати учасника до місця проведення заходу і в зворотному напрямку за наявності підтверджуючих документів про транспортні витрати. Витрати на пальне авто, перевезення  власним авто не відшкодовуватимуться.

Тренінг проводитимуть  тренери, які  є сертифікованими тренерами Школи бюджетної грамотності для громадських організацій,  - Ірина Гринчишин (ГО «Інститут регіоналістики»), Зоряна Філіповс (ЛОГО «Центр ініціатив Львівщини»), Тетяна Яцків (ГО «Центр громадської адвокатури»). Учасники отримають сертифікати.

Захід проводиться у рамках проекту «Публічні бюджети від А до Я: Інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що реалізується Фондом Східна Європа та Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу

За довідкою можна звернутись  за номером  тел 55-5-31 0681169659


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь