Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оновлений садочок

Дата: 09.10.2019 14:59
Кількість переглядів: 838

Фото без описуФото без описуФото без описуВересневими  погожими днями  у стінах  закладу дошкільної освіти «Барвінок», що у селі Давидківці  панувала святкова атмосфера.  Отець  Юрій   здійснив  освячення  приміщень  дитячого  садочку. Працівники та вихованці радо зустрічали гостей за давньою українською традицією хлібом –сіллю. Маленькі господарі дитсадка розповідали, як їм буде житися в оновленому садочку, чим будуть займатися, що вивчатимуть. А їхні батьки раділи, що малеча відтепер має гарні умови для розвитку, навчання, подальшого пізнання світу.

  Варто зазначити,що активні будівельні роботи в ЗДО с. Давидківці  були впровадженні у 2018 році, позаяк вдалося залучити  кошти   субвенції  з державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад та кошти  з  місцевого бюджету.  Слова  вдячності  висловлюємо спонсорам  директорам  ПАП» Нічлава» Заліщук Володимиру Васильовичу та  ПАП « Обрій« Данилишин  Степану Григоровичу за  допомогу у відкритті  оновленого  дитячого садочка .   На сьогоднішній   день  в приміщенні закладу дошкільної освіти  облаштовані всі необхідні кімнати - ігрова , спальня, санвузол, роздягальня, харчоблок.

  То ж нехай в цьому  ЗДО «Барвінку»  надалі лунає дитячий  сміх та гомін, сяють щирі усмішки маленьких Українців.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь