Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прийняття звернення депутатів Колиндянської ОТГ

Дата: 13.01.2021 15:20
Кількість переглядів: 3835

Колиндянська  сільська  влада є на боці громади і виступає категорично проти підвищення тарифів на газ, - саме цю позицію  озвучив  на позачерговій сесії   сільської ради сільський  голова Роман Клапків, а також  розповів про   своє особисте переконання, підвищення тарифів для населення наразі є вкрай недоречним. Багато жителів нашої громади – це люди старшого покоління, які й так ледве можуть оплатити існуючі тарифи! Бурхлива суспільна реакція на підвищення тарифів є цілком логічною та передбачуваною. Сьогодні по всій Україні проходять акції протесту. Більш рішуче були налаштовані учасники акції протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги, які зібралися цього ж дня о десятій  годині біля сільської ради.

 Сільський  голова надав слово депутату  Колиндянської сільської ради  Полтавець Вірі Семенівні,яка розповіла  про зустріч з начальником Чортківгаз  Клизуб  І.З.,де було обговорено   питання щодо підняття тарифів на природний газ, послуги розподілу природного газу  .

  Учасники акції, крім вимог скасування абонентської плати на транспортування газу та зниження тарифів на комунальні послуги, закликали до більш активних дій, якщо їх не почують.На підтримку сьогоднішньої акції протесту сільський голова  зачитав підготовлене звернення депутатів  сільської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, НКРЕКП, ПрАТ «Тернопільгаз» щодо ситуації з підвищення тарифів на газ, послуги з розподілу природного газу, електроенергію, яке було винесено на розгляд сесії  та прийняте  одноголосно.Також він звернувся з проханням до всіх і надалі не бути пасивними та захищати конституційні права мирними зібраннями. Зі свого боку запевнив, що буде відстоювати інтереси громади на всіх рівнях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь