Колиндянська громада
Тернопільська область, Чортківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Лютого, 2020 р., 09:44
Сьогодні в Україні День Героїв Небесної Сотні.
17 Лютого, 2020 р., 15:22
  13 лютого  2020 року  у приміщенні  Колиндянській  ЗОШ  І- ІІІ  ступенів  відбувся  районний  семінар  вчителів інформатики  на тему  " Особливості викладання інформатиики   в молодшій школі  в умовах     НУШ.  Використання  3D у графічному редакторі"
04 Грудня, 2019 р., 14:09
Поліцейська станція запрацювала в Колиндянській ОТГ. 4 грудня урочисте відкриття поліцейської станції відбулося  в Колиндянській  ОТГ. До роботи приступили правоохоронці,  які на сучасному рівні забезпечуватимуть правопорядок у   довколишніх селах на території нашої  громади. «Відкриття поліцейської станції – це можливість жителів шістьох населених пунктів, що входять до складу ОТГ, отримувати якісні сервісні правові послуги. Дуже важливо, аби на  будь-який тривожний дзвінок чи звернення людей  була оперативна та професійна допомога, - каже начальник Чортківського відділу поліції Анатолій Мельник. – Ми щиро вдячні громаді за те, що підтримали цю ініціативу, надали приміщенням, забезпечили технікою. Потреба у функціонуванні поліцейської станції у Колиндянах назріла давно, адже деякі села, що об’єдналися в територіальну громаду, заходиться за майже двадцять кілометрів від районного центру. Голова територіальної громади Роман Клапків запевнив, що дбатиме, аби правоохоронцям працювалося комфортно, адже люди довіряють їм найцінніше –  майно та безпеку. Від поліцейських вимагатимуть сумлінного виконання службових обов’язків.  
19 Листопада, 2019 р., 12:49
25 листопада 2019 року  розпочнеться голосування за проекти, подані жителями    громади для участі в проекті « Громадський бюджет (бюджет участі) об’єднаної територіальної громади»і буде тривати до 9 грудня 2019 року. До голосування допущено 2  проекти, один з яких  в разі перемоги буде  реалізований наступного року за кошти сільського бюджету. Проголосувати можуть громадяни, які зареєстровані та проживають на території громади та яким виповнилось 16 років особисто за наявності паспорта громадянина України. Кожен мешканець громади може проголосувати за 1  проект. Голосування буде здійснюватися шляхом заповнення друкованого бланку у пунктах для голосування за адресами: (згідно з графіком роботи даної установи):
12 Листопада, 2019 р., 10:02
 
09 Жовтня, 2019 р., 15:35
Бюджет участі - це унікальна можливість для громади створювати власні ініціативи покращення свого села,громади.
09 Жовтня, 2019 р., 14:59
Вересневими  погожими днями  у стінах  закладу дошкільної освіти «Барвінок», що у селі Давидківці  панувала святкова атмосфера.  Отець  Юрій   здійснив  освячення  приміщень  дитячого  садочку. Працівники та вихованці радо зустрічали гостей за давньою українською традицією хлібом –сіллю. Маленькі господарі дитсадка розповідали, як їм буде житися в оновленому садочку, чим будуть займатися, що вивчатимуть. А їхні батьки раділи, що малеча відтепер має гарні умови для розвитку, навчання, подальшого пізнання світу.
02 Жовтня, 2019 р., 11:57
                                  ОГОЛОШЕННЯ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь